Loonadministratie uitbesteden

Ontzorging door professionals

Geen zorgen meer over het op tijd verlonen van uw personeel

Salarisadministratie uitbesteden ervaar de voordelen

Nauwkeurige, betaalbare salarisverwerking

Het verwerken van salarissen moet goed, op tijd en nauwkeurig gebeuren. Uw personeel wil immers iedereen maand voor een bepaald moment het salaris ontvangen. Alembo ondersteunt u graag bij de loonadministratie. 

Onze professionals verwerken op afstand nauwkeurig en op de tijd de juiste gegevens, waardoor u tijdig hier geen omkijken naar heeft. 

Desgewenst voeren we de mutaties op in uw HR systeem en middels een beveiligde en snelle VPN verbinding.

Salarisadministratie uitbesteden

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Het verwerken van salarissen is in goede handen bij Alembo. Onze medewerkers van de afdeling financiële administratie hebben minimaal een HBO achtergrond in accountancy, business administration en HR. 

Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring met het administratief verwerken van verloningen voor verschillende branches: installatiebedrijven, ziekenhuizen, kappers, transport, kinderopvang en werving & selectie. 

tarief uitbesteden loonadministratie

Het voeren van een goede salarisadministratie hoeft niet duur te zijn. Onze USP is het zo efficiënt mogelijk en aan de andere kant in grote van professionaliteit verwerken van uw verloningen. enerzijds de efficiëntie en anderzijds de grote mate van professionaliteit. U betaalt slechts 20 euro per uur zonder verdere verplichtingen en betaalt slechts de uren die u afneemt. Mocht u nog geen prettig werkproces voor loonadministratie hebben, dan denken wij graag met u mee. 

Outsourcen salarisverwerking, wat kunnen wij voor u doen?

Alembo verwerkt naast verloningen ook uw boekhouding of assistent accountancy aan voor klanten in Nederland en België. Bent u benieuwd naar overige voordelen van het uitbesteden van administratie? Lees dan onze blogs: Voordelen uitbesteden financiële administratie en boekhoud trends voor 2021.

Neem gerust contact met ons op via +31 (0)72 737 00 00 | reacties@alembo.nl.

Loon administratie Waddenvacatures: een voorbeeld

Waddenvacatures bemiddelt starters en professionals voor zowel tijdelijke als vaste banen, op basis van uitzenden en werving & selectie. Waddenvacatures houdt zich verder ook bezig met de payrolling van medewerkers. De eigenaar is te druk met zijn dagelijkse werkzaamheden, daarom is Alembo ingeschakeld om zijn workload te ontlasten. 

Alembo verzorgt voor Waddenvacatures de urenadministratie en helpt ook bij het opmaken van contracten en op orde brengen van documentatie van de kandidaten. Verder is er telefonisch- of mailcontact met kandidaten en opdrachtgevers. Systemen waarmee gewerkt wordt zijn o.a. Carerix en Pay4m.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Zorg branche alembo outsourcing